Rejser til Valletta

Den lille hovedstad, Valletta har mange muligheder for en god ferie. Byen blev bygget af korsfarerne i midten af 1500-tallet og byen er med på UNESCOs verdensarvsliste blandt andet på grund af de mange spændende seværdigheder man kan opleve her. I hovedgaden, Republic Street, er der mange butikker og hyggelige steder, hvor man kan sidde ude og spise. I udkanten af Valletta er der et stort marked, hvor man kan gøre gode køb hver søndag. Fra havnen i Valletta kan man tage færgen til naboøen Gozo. Lufthavnen ligger ca. 5 km fra Valetta centrum.

Overvejer du en ferie i en storby med en følelse af at være i syden, så er Valletta et rigtig godt bud. Byen ligger på en halvø og er Maltas vigtigste havneområde. I hovedgaden ved navn Republic Street ligger de fleste seværdigheder, mange butikker og hyggelige ude serveringssteder.

Halvøen, som byen ligger på, er 2 kilometer lang og her er Valletta opført som et forsvarsværk. En spadseretur gennem byen er noget af en vandretur både op og ned ad trapper. I udkanten af Valletta er det et stort marked hver søndag, her kan man snildt gøre gode fund.

Fra havnen i Valletta kan man tage en færgen til naboøen Gozo og øens lufthavn ligger ca. 5 km fra Vallettas centrum.

Valletta er Maltas hovedstad og verdensberømt for sin barokarkitektur og velbevarede bymure. I betragtning af det store udvalg af historiske attraktioner, er det velfortjent, at byen er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Ønsker du dig en ferie på Malta med historie og kultur, vil en rejse til Valletta bestemt ikke skuffe. Populære attraktioner inkluderer den fantastiske katedral og det underjordiske tempel Hypogeum. Dertil kommer hundredvis af andre spændende monumenter og historiske bygningsværker.

Rejser til Malta

Læs mere om Malta og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Malta her

Hoteller i Valletta

Populære hoteller i Valletta

Malta, Valletta
9,0
Fabelagtigt
736 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 8 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Malta, Valletta
9,3
Fabelagtigt
1228 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 8 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Malta, Valletta
9,0
Fabelagtigt
3151 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 8 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.3 km
  • Pool (evt. sæsonåben)