Rejser til St. Julians

Nyd en skøn ferie ved Middelhavet i St. Julians på Malta. Her finder du hyggelige bugter, spændende underholdning og et pulserende natteliv. Bestil en billig ferie til St. Julians med Solfaktor!

St. Julians som rejsemål

Julian's (eller San Giljan) er en by, der ligger ved Middelhavet  Malta. Byen ligger mindre end 10 km fra hovedstaden Valletta og er en populær destination for sommerferie og for rejsende, der søger sol og hav, sjov og natteliv. St Julian's er opkaldt efter skytshelgenen "Julian den Fattige" og er en af Maltas største feriedestinationer. Feriegæster fra hele Europa kommer hertil i sommersæsonen mellem maj og september.

Attraktioner og aktiviteter i St. Julians

St Julian's på Malta byder på mange attraktioner og aktiviteter for besøgende. Spinola Bay i byens centrum er et yndet sted til afslappende spadsereture langs Middelhavet. Her ligger bådene på rad og række, og man kan nyde udsigten og kigge på folk.

Hvis du vil have strandliv, skal du tage til Balluta Bay, en charmerende bugt med en lang strandpromenade og imponerende arkitektur. Her finder du moderne faciliteter og en kort gåtur til strandbarer og caféer. I området omkring St. Julian's finder du flere bugter og bademuligheder med vandsport som dykning, snorkling, jetski og bådture i Middelhavet. Kystlinjen i Gzira (ca. 30 minutters gang) er et paradis for vandrere. Der er godt afmærkede stier med spektakulære udsigtspunkter på bakkesiden med udsigt over havet. Der er ingen klassiske strande i St Julians, men du kan gå ned ad klipperne via trapper til det krystalklare vand eller svømme i hotellernes pools.

Det er værd at besøge St Julian's Tower, oprindeligt kendt som Torre di San Giuliano, som blev bygget i det 17. århundrede. Tårnet ligger i havneområdet og har panoramaudsigt over Middelhavet og de omkringliggende områder. Tag til et af byens vartegn, Kærlighedsmonumentet, også kendt som kyssestatuerne, der ligger ved indgangen til Spinola-bugten. Det er et populært sted at tage billeder med havnen i baggrunden. Hvis du rejser med børn i St. Julians, kan du besøge Mediterraneo Marine Park, som byder på spændende oplevelser med havets dyreliv, herunder delfin- og søløveshows. Det er også populært at besøge Valletta, Maltas hovedstad, som ligger knap 30 minutter væk fra St. Julians.

Hvornår skal man rejse til St. Julians?

Højsæsonen på Malta er om sommeren, og der er mange turister i St Julian's i denne periode. Temperaturerne kan nå op på 30 grader, og Middelhavet byder på lunt badevand. Strandene og byen kan blive ret travle, så hvis du vil undgå de største menneskemængder, skal du besøge Malta om foråret eller efteråret. Temperaturerne er stadig behagelige i Middelhavet, og en efterårsferie her, er et ideelt tidspunkt for sightseeing og udendørs aktiviteter. Om vinteren er der køligere temperaturer og mere regn, og det er det tidspunkt, hvor der er færrest besøgende.

Mad, drikke og natteliv i St. Julians

Rejser til Malta byder på gode madoplevelser. I St Julian's finder du både spisesteder, der serverer autentisk maltesisk mad, og restauranter med en international smag. Prøv traditionelle retter som fenkata (kaningryde), pastizzi (wienerbrød fyldt med ricotta og andre ingredienser) og lampuki (lokal hvid fisk serveret med kapers og tomater). St. Julian's ligger ud til Middelhavet og byder på et bredt udvalg af frisk fisk og skaldyr med mange fiskerestauranter, der tilbyder alt fra grillede fiskeretter til dampede muslinger. Byen har også madboder og fastfoodsteder, hvor man kan smage maltesiske specialiteter til overkommelige priser.

St Julian's er kendt som et af de mest populære steder i nattelivet på Malta. Her finder du en bred vifte af barer, pubber, kasinoer og natklubber, der tilbyder underholdning, karaoke, DJ's og levende musik. Byen byder på en livlig atmosfære indtil de tidlige morgentimer.

Fly til og hoteller i St. Julians

Fra Danmark kan du flyve direkte med charterfly i højsæsonen (april-oktober) fra både Billund og Kastrup til Malta International Airport (MLA) - rejsen tager ca. 3,5 timer. Fra Aalborg er der sjældent direkte flyforbindelser, og med et stop undervejs tager rejsen ca. 4,5 timer.

Lufthavnen ligger ca. 11 km fra centrum af St. Julian's, så det er nemmest at tage en taxa fra lufthavnen, og du finder et stoppested lige uden for ankomsthallen. Der er også et godt busnetværk på Malta, så hvis du vil have en billigere løsning, kan du tage en bus til hovedstaden Valletta og derefter skifte til en bus, der tager dig til centrum af St. Julians. Billeje er en god mulighed for dem, der ønsker mere frihed til at udforske Malta i deres eget tempo.

St Julians byder på gode overnatningsmuligheder for enhver smag. Her finder du all inclusive-hoteller med masser af faciliteter, boutique-hoteller og store ferielejligheder og feriehuse. Du vælger selv, om du vil booke fly og hotel hver for sig, eller om du vil booke en pakkerejse med fly, hotel og eventuelt billeje inkluderet. Uanset hvad du foretrækker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie til St. Julians og Malta!

Rejser til Malta

Læs mere om Malta og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Malta her

Hoteller i St. Julians

Populære hoteller i St. Julians

Malta, St. Julians
7,8
Godt
7297 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Malta, St. Julians
8,4
Meget godt
4557 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Malta, St. Julians
8,6
Meget godt
983 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 10 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Internetadgang/Wi-Fi

Hvad siger gæsterne i St. Julians?

7,6
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 14 anmeldelser