Rejser til St Pauls Bay

St Pauls Bay er Maltas største, ældste og måske mest populære rejsemål. St Pauls Bay var ligesom mange andre feriesteder på Malta oprindeligt en fiskerlandsby. I dag er stedet et velfungerende feriested på den nordøstlige del af øen med alt, du kan ønske dig, hvis rejsen både skal byde på afslapning og spændende oplevelser.

Der er ingen sandstrande her; i stedet bader man fra klipperne, og vandet er dybt. Vil du til en sandstrand, ligger der dog en del af dem blot omkring 10-15 min. væk med bil, men disse små strande er i højsæsonen dog ofte tæt besatte. Vil du ikke nøjes med at solbade oppe på de flade klipper, er der også masser af vandsportsaktiviteter at kaste dig over, hvis du rejser til St Pauls Bay. Hvis havet er roligt, er det perfekt til snorkle og dykke.

Der er et stort udvalg af restauranter, som serverer såvel lokale som internationale retter. Flere steder er der udendørs servering, hvor du kan nyde udsigten over havet sammen med din mad. På en rejse til St Pauls Bay kan du desuden udforske et behageligt aften- og natteliv med mange barer og natklubber at vælge imellem.

St Pauls Bay er en velfungerende ferieby med mange faciliteter. Den er med tiden vokset sammen med Bugibba og Qawra, der ligger lidt længere ude på halvøen. Der er en smuk promenade, du kan følge hele vejen, hvis du har lyst til en gåtur langs det azurblå hav, mens aftensolen farver himlen rød.

Maltas største seværdigheder indenfor din rækkevidde

St Pauls Bay er et godt udgangspunkt for en række udflugter. Ønsker du variation, kan du for eksempel let tage med taxi til St Julians og Sliema, som begge ligger omkring 15 minutter fra St. Pauls Bay. I området er der også gode busforbindelser, som enten kan tage dig til de nærliggende byer eller nogle af øens flotte strande.

Du finder flere flotte strande på Maltas nordvendte kyst blandt andet i Mellieha og Golden Bay. Hovedstaden Valletta er også altid et besøg værd, og seværdigheder som Blue Grotto, Dingli Cliffs eller Hagar Qim er også oplagte udflugtsmål på en rejse til St. Paul’s Bay.

Læs om restpladser og afbudsrejser til Malta her

Rejser til Malta

Læs mere om Malta og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Malta her

Hoteller i St. Paul’s Bay

Populære hoteller i St. Paul’s Bay

Malta, St. Paul’s Bay
8,4
Meget godt
837 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Malta, St. Paul’s Bay
8,7
Meget godt
2619 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Malta, St. Paul’s Bay
9,1
Fabelagtigt
11 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 5 km
  • Internetadgang/Wi-Fi

Hvad siger gæsterne i St. Paul’s Bay?

7,8
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 13 anmeldelser