Rejser til Polis

Polis ligger ved den smukke halvmåneformede Chrysochous-bugt på det nordvestlige hjørne af Cypern. Livet i denne hyggelige landsby er centreret omkring den skønne strand og caféerne oppe i den fodgængervenlige bymidte. Da Polis hører til blandt de mest fredelige feriebyer på Cypern, er den et godt valg for dig, som prioriterer rolige omgivelser højere end et stort udvalg af forlystelser. 

Blå Flag-strande og uberørt natur

Dermed ikke sagt, at der ikke er masser at tage sig til og opleve på en rejse til Polis. Byens egne traditionelle taverner og spændende butikker giver lidt liv. Dertil kommer naturligvis stranden, som her består af sand og småsten, der er ideel til afslappende stunder under den varme middelhavssol for hele familien.

Vil du have endnu flere strande at vælge mellem, kan du eventuelt køre en tur sydpå til Pafos, hvor der også venter flotte arkæologiske seværdigheder. Det kan også anbefales at tage en tur ud til det flotte naturreservatet på Akamas halvøen lige øst for Polis, hvor du kan  og gå på naturstierne, mens du nyder panoramiske udsigter over bugten. På vejen dertil eller hjem kan du eventuelt gøre et stop ved havnen i Latsi, der er kendt for at have gode fiskerestauranter. Også her kan du naturligvis tage en dukkert fra stranden.

En rejse til Polis, som har omkring 2000 faste indbyggere, er i det hele taget en chance for at udforske en del af Cypern, som er mere uberørt af turisme og rig på smuk natur. Selvom du har et bredt udvalg af Blå Flag-strande at vælge mellem, hoteller i alle prisklasser, restauranter ved hyggelige havne og interessante butikker, kan du således også nemt finde traditionelle landsbyer og byzantinske klostre oppe i de nærliggende Troodos-bjerge.

Trods de indbydende strande ved bugten, som indbyder til ren afslapning, har du i Polis et godt udgangspunkt for udflugter og aktive rejser til Cypern. Udover vandrestierne i det nærliggende naturreservat på Akamas halvøen, er det også populært at leje cykler i Polis, hvilket du kan gøre flere steder.

Rejser til Cypern

Læs mere om Cypern og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Cypern her

Hoteller i Polis