Rejser til Den Italienske Riviera

Den Italienske Riviera anses normalt for at dække kystlinien i området nær grænsen til Frankrig - i Ligurien. Denne kyststrækning er utrolig smuk grundet det klare blå vand, bløde sand, perfekte vejr og et stort udbud af underholdning i området. Book en rejse til Den Italienske Riviera med Solfaktor i dag!

Der er mange måder at komme til Den Italienske Riviera på, og den nærmeste lufthavn med gode forbindelser til Danmark, er franske Nice. En af de nemmeste måder at komme videre til dit hotel på Den Italienske Riviera er herefter med tog, da disse kører langs hele kystlinien. Denne rejseform giver samtidig mulighed for at kigge ud af vinduet og nyde det italienske landskab glide forbi nethinden. Desuden er det muligt at rejse fra Den Italienske Riviera med tog til franske byer som Monaco og Cannes.

De fleste vælger dog at leje en bil i lufthavnen, og køre til feriehuset i eget tempo.

Hvor skal man bo på Den Italienske Riviera?

Den Italienske Riviera er indbydende med sine helt fantastiske strande, hvor besøgende kan slappe af med solbadning eller en svømmetur i det krystalklare vand. Områdets strande tiltrækker næsten solbadere hele året rundt, fordi klimaet er ret stabilt det mest af tiden. Et af Den Italienske Rivieras vigtigste områder er Riviera Dei Fiori. Riviera Dei Fiori strækker sig fra Cervo til Ventimiglia, og er den del af Den Italienske Riviera, som ligger tættest på Frankrig. Her ligger mange hoteller, feriesteder og andre aktiviteter. Og naturligvis nogle lækre strande.

Et andet velbesøgt område ved Den Italienske Riviera er Riviera Delle Palme. Riviera Delle Palme ligger i den midterste del af kyststrækningen. Her ligger et historisk feriested ved stranden, som hedder Alassio. Men alternativerne er mange - som f.eks. Finale Ligure. Turister der drager til Riviera Delle Palme har mange former for underholdning at vælge imellem; kasinoer, diskoteker, barer, spektakulære centre og meget mere.

Genova er den centrale storby på rivieraen. Byen ligger ud til Middelhavet, og kan bryste sig af at have den største havn i regionen. Genova er kendt for sin skønhed, dejlige strande og et generelt fantastisk miljø, der giver turister mulighed for at slappe af og få nogle uforglemmelige oplevelser. Besøgende har nem adgang til Genova med tog eller fly. Der er f.eks. mange daglige flyafgange fra Rom direkte til Genova. Dette er også gældende fra andre metropoler som Zürich, München og London.

Der ligger en lufthavn ved Den Italienske Riveria meget tæt på Genova, hvilket gør denne rejseform særdeles attraktiv. Transporten fra selve lufthavnen til Genova by kan gøres med taxa eller lufthavnsbus. Sidstnævnte har afgange hver halve time, og klarer turen til Genova på under 30 minutter.

Vejret i området er dejligt hele året rundt, hvilket gør byen til en oplagt destination for turister, der nyder at dase på stranden. Temperaturen er meget stabil, og man behøver ikke bekymre sig om det er blevet vinter.

Hoteller på Den Italienske Riviera

Ferielejligheder og feriehuse på Den Italienske Riviera

Som Danmarks største udbyder af rejser til Italien kan Solfaktor tilbyde et stort udvalg af håndplukkede ferielejligheder og feriehuse på Den Italienske Riviera. Fælles for dem alle er, at de har gode anmeldelser, gode priser og en fin beliggenhed, så du let kan opleve områdets attraktioner og seværdigheder. Flest finder man i det vestlige område i nærheden af grænsen til Frankrig, omkring byer som Ventimiglia, San Remo og San Bartolomeu al Mare. I den østlige del er det bl.a. Levante og Santa Margherita, der er på menuen.

Nyd muligheden for at styre din egen tid, tilberede dine egne måltider af lokale råvarer, og plads til lidt større armbevægelser, når du booker hotel eller en feriebolig på Den Italienske Riviera.

>> Læs også om rejser til Ligurien
>> Læs også om rejser til Cinque Terre her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her