Rejser til Soma Bay

Soma Bay har en ideel beliggenhed ved Det Røde Hav i det østlige Egypten kun 50 kilometer fra den internationale lufthavn ved Hurghada. Her kan du nyde ferien på nogle af de smukkeste sandstrande ved Rødehavet, hvor der er god plads på de fine sand og børnevenligt vand. Området er desuden kendt blandt sportsdykkere for sine farverige  koralrev og det klare vand.

Har du ikke dykkercertifikat i forvejen, er der en dykkerskole i Soma Bay, hvor du med få dages kompetent undervisning kan få det. Så får du adgang til en fantastisk og farvestrålende verden under det vand, der omgiver feriestedet på tre sider. Der er en stor mangfoldighed af spændende dykkersteder i området med både vægdyk, vrag og vidtstrakte koralformationer med et rigt dyreliv.

Vil du hellere suse hen over bølgerne, er der også et populær surfingcenter i Soma Bay. Her kan både nybegyndere og erfarne under kyndig vejledning af tålmodige instruktører lære at tæmme vinden ude på vandet med kitesurfing.

Booker du en billig rejse til Soma Bay, kan du også være aktiv oppe på land, mens du nyder det solrige klima. Om vinteren, hvor regn og rusk ofte sætter en stoppe for sæsonen derhjemme, kan du for eksempel stadig spille i korte ærmer på en af Egyptens bedste golfbaner i Soma Bay. Det er både en chance for at vedligeholde dit spil og gå en runde i unikke ørkenomgivelser med udsigt til havet.

Udflugter

Soma Bay er et rendyrket feriested, så et egentlig byliv er her ikke meget af. Så selvom her er en del hyggelige restauranter og butikker, er underholdningen om aftenen normalt begrænset barerne på hotellerne. Vil du opleve et lidt mere autentisk egyptisk byliv, kan du dog nemt tage en taxi til Safaga. Det tager kun 15-20 minutter at køre ned til denne naboby mod syd. Du kan naturligvis også køre nordpå i stedet til Hurghada, der har de bedste shoppingmuligheder.

Vil du have lidt afveksling fra strandlivet, er der også gode muligheder for at tage på dagsudflugter til nogle af Egyptens største seværdigheder fra Soma Bay. Det kunne for eksempel være en tur til den enestående tempelby Luxor med de imponerende gravkamre i Kongernes Dal. Det er en uforglemmelig oplevelser for både børn og voksne.

Drømmer du om en afslappende ferie, hvor du og familien i fredelige omgivelser kan nyde sol og strand? Det får I optimale betingelser for, hvis du bestiller en af de billige rejser til Soma Bay her på Solfaktor. I søgemaskinen her på siden kan du nemt booke både flybilletterne og hotel. Ved at bestille en pakkerejse får du den ekstra tryghed der ligger i, at den naturligvis er dækket af såvel pakkerejseloven samt rejsegarantien.

 

 

Rejser til Egypten

Læs mere om Egypten og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Egypten her

Hoteller i Soma Bay

Populære hoteller i Soma Bay

Egypten, Soma Bay
8,9
Meget godt
691 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Egypten, Soma Bay
9,6
Fabelagtigt
1126 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 54 km
  • Nærmeste strand: ca. 280 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Egypten, Soma Bay
8,6
Meget godt
3711 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 50 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)