Rejser til Bugibba

Hold din næste ferie i Bugibba på Malta. Her kan du nyde Middelhavets dejlige strande, spændende aktiviteter og et pulserende natteliv. Book en billig ferie til Bugibba med Solfaktor!

Bugibba som rejsemål

Bugibba er en ferieby på nordkysten af øen Malta i Middelhavet. Det ligger kun 10 km fra det livlige feriested St Julian's og knap 20 km fra hovedstaden Valletta. Det er et populært rejsemål for både børnefamilier, par og vennegrupper med en smuk kystlinje og en bred vifte af attraktioner og aktiviteter. Både Bugibba og Qawra udgør tilsammen St Paul's Bay-området, som er Maltas mest besøgte destination. Langs den populære kystpromenade fra Qawra til Bugibba finder du en lang række hyggelige restauranter. Promenaden er perfekt til spadsereture i solnedgangen eller en rask løbetur om morgenen.

Attraktioner og aktiviteter i Bugibba

Bugibba tiltrækker turister, der vil nyde Middelhavets sol og strandliv. Kystlinjen langs byen er præget af små bugter, klipper og klippestrande samt en hyggelig havn og promenade. Her finder du badeområder, der er velegnede til familier på sommerferie, med lavt, klart vand, moderne faciliteter og nærhed til restauranter og strandbarer. Der er et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter som dykning, jetski og jetski, og der er mulighed for at tage med på bådture til f.eks. den historiske St Paul's Island. Strandpromenaden og områderne omkring Bugibba byder også på udendørs aktiviteter som vandring og cykling i smuk natur.

En af de mest populære attraktioner i Bugibba er Malta National Aquarium, som ligger tæt på byen. Her kan man opleve en bred vifte af havdyr, herunder hajer, rokker og skildpadder, samt spændende aktiviteter for både store og små. Der er også masser af forlystelsesparker i Bugibba, bl.a. en minigolfbane og en gokartbane, som tilbyder sjov for hele familien. Det er værd at besøge markedet i Bugibba, hvis du ønsker at købe lokale produkter, kunsthåndværk og souvenirs. Du kan også tage på dagsture til nabobyer som St. Paul's Bay og Mellieha, der ligger nord for byen, eller tage syd for øen til populære steder som St. Julian's og hovedstaden Valletta.

Hvornår skal man rejse til Bugibba?

Sommeren, især fra juni til august, er højsæson på Malta med temperaturer op til 30 grader og høj sol. Det er i denne periode, at de fleste turister besøger Bugibba, og feriestedet er travlt. Hvis du vil undgå den mest intense sommervarme og menneskemængden, er det bedst at besøge Malta om foråret og efteråret. I disse perioder er badetemperaturen i Middelhavet stadig behagelig, og efterårsferien er et godt tidspunkt for sightseeing og  her kommer også mere regn.

Mad, drikke og natteliv i Bugibba

Madkulturen på Malta afspejler smagene fra Middelhavet. I Bugibba finder du restauranter, der serverer traditionelle maltesiske retter som pastizzi (fyldte kager) og bragioli (fyldte oksekødsruller). Derudover har byen et godt udvalg af internationale spisesteder, der serverer smagsoplevelser fra hele verden. Nærheden til Middelhavet betyder, at der er masser af adgang til frisk fisk og skaldyr, og du kan se frem til lækre fiskeretter serveret med et maltesisk twist. Gem plads til noget sødt efter måltidet! Byen har flere caféer og bagerier, hvor du kan smage lokalt bagværk og søde sager.

Bugibba er kendt for sit pulserende natteliv. I gaderne omkring Bugibbas hovedtorv finder du mange pubber, sportsbarer og cocktailbarer, der byder på underholdning og en god atmosfære. Der er også flere natklubber, hvor man kan danse til ud på de sene timer.

Fly til og hoteller i Bugibba

Fra Danmark kan du flyve direkte med charterfly i højsæsonen (april-oktober) fra både Billund og Kastrup til Malta International Airport (MLA) - rejsen tager ca. 3,5 timer. Fra Aalborg er der sjældent direkte flyforbindelser, og med et stop undervejs tager rejsen ca. 4,5 timer.

Lufthavnen ligger ca. 20 km fra centrum af Bugibba, og den nemmeste måde at komme dertil på er at tage en taxa, som står klar uden for terminalbygningen. Turen tager normalt omkring 30-40 minutter, afhængigt af trafikken. Du kan også tage en offentlig bus fra lufthavnen til centrum af Bugibba, hvilket er en mere overkommelig løsning, men du skal skifte bus i Valletta for at komme til centrum af Bugibba. Billeje er en god mulighed for dem, der ønsker at udforske Malta i deres eget tempo, for eksempel på en dagstur til den livlige ferieby St. Julian's.

Bugibba byder på gode overnatningsmuligheder for enhver smag. Du finder små hoteller, all-inclusive hoteller med masser af faciliteter og store ferielejligheder og feriehuse til leje.  Du kan vælge, om du vil booke fly og hotel hver for sig, eller om du vil booke en pakkerejse med fly, hotel og eventuelt billeje inkluderet. Uanset hvad du foretrækker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie til Bugibba og Malta!

Rejser til Malta

Læs mere om Malta og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Malta her

Hoteller i Bugibba

Populære hoteller i Bugibba

Malta, Bugibba
7,6
Godt
725 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Malta, Bugibba
8,8
Meget godt
829 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Malta, Bugibba
7,6
Godt
1342 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Bugibba?

7,4
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 25 anmeldelser