Rejser til Bugibba

Buggiba udgør sydenden af Maltas mest besøgte turistområde, der ligger på den nordlige del af øen. Lige nord for Buggiba på den samme lille halvø ligger Quawra, mens St. Paul's Bay ligger mod syd. I dette område, der fremstår som én samlet ferieby, findes alt det, du som turist kan ønske dig på en rejse til den smukke Middelhavsø. Det inkluderer skønne shoppemuligheder, badestrand, restauranter, barer, cafeer og et spændende natteliv.

Der er en behagelig tilbagelænet atmosfære i her, som både tiltrækker både familier og par. Du kan stadig se små, traditionelle fiskerbåde malet i stærke farve ligge og vugge i det klare vand ved kajen. Rejser du i dag til Bugibba, finder du dog en by, som ikke længere har så meget til fælles med en traditionel maltesisk fiskerlandsby. Det er således ikke lige her, du kommer til at bruge meget tid på at udforske traditionel kultur og historie. Til gengæld har byen en god beliggenhed, hvis du rejser hertil for at kombinere afslapning med spændende udflugter.

Strande

Selvom kysten også her mest består af klippe, er der mange muligheder for at bade i det azurblå Middelhav på en rejse til Bugibba. Du finder således nemt enten en badebro eller en trappe, der fører en direkte ned til Maltas krystalklare vand. Fra Buggiba kan du desuden let tage på en mange spændende udflugter til nærliggende byer enten med taxa eller ved at bruge en af øens gode busforbindelser.

Bugibba i syd og Qawra i nord udgør området mellem Salina Bay og St. Pauls Bay, der er Maltas mest besøgte rejsemål. Langs med den populære kystpromenade fra Qawra til Bugibba, finder du talrige hyggelige restauranter. Promenaden er perfekt til slentreture i solnedgangens skær eller en frisk løbetur om morgenen. Byens eneste strand ligger her ved Dolmen Resort Hotel. Bademulighederne er dog mange langs det krystalklare vand, hvor du kan finde badebroer og trapper ned fra klipperne overalt. Bugibba og Qawra er perfekte rejsemål for familier, men også par og dig, som rejser på egen hånd. Ikke mindst takket være de gode udflugtsmuligheder i området, både langs kysten og ind i landet.

>> Læs om afbudsrejser og restpladser til Malta her

Udflugter

Hvis du ønsker lidt variation i shoppingmuligheder, natteliv og restauranter, kan du nemt tage en taxa til St. Julians og Sliema på ca. 15 minutter. Der er desuden rigtig gode busforbindelser til hele øen. Der findes flere lækre strande på nordsiden af øen, for eksempel sandstrandene i Mellieha og Golden Bay. Maltas smukke hovedstaden Valetta er også altid et besøg værd. Her kan du nemt bruge en hel dag på sightseeing krydret med shopping og restaurantbesøg. Andre berømte seværdigheder inden for din rækkevidde inkluderer Blue Grotto, Dingli Cliffs og Hagar Qim.

Rejser til Malta

Læs mere om Malta og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Malta her

Hoteller i Bugibba

Populære hoteller i Bugibba

Malta, Bugibba
7,2
Godt
365 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Malta, Bugibba
8,2
Meget godt
400 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Afstand til centrum: ca. 800 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Malta, Bugibba
7,1
Godt
255 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Bugibba?

7,2
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 15 anmeldelser