Afbudsrejser og restpladser til Spanien

Spanien er med afstand den mest populære destination hos Solfaktors gæster, når det kommer til sol, strand, afslapning og glade dage. Her kan du rejse til med direkte fly hele året og nyde livet for få penge på spændende rejsemål. Se vores liste over last minute afbudsrejser til Spanien her og book din tilbudsrejse i dag!

Har du fået et uventet hul i kalenderen, eller trænger du blot til lidt sol og varme på afstand af den travle hverdag? Året rundt kan du finde billige afbudsrejser til Spaniens mange solrige destinationer langs middelhavskysten eller til en af de spanske øer, hvor du kan dase dagen lang på skønne strande ved det azurblå hav. En last minute afbudsrejse til Spanien er dog også en chance for at kombinere det afslappende strandliv med spændende oplevelser for hele familien. I kan fordybe jer i det lækre spanske køkken, storslået natur og en fascinerende kulturarv.

Kort over Spanien

Populære hoteller i Spanien

Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Playa del Ingles
9,6
Fabelagtigt
1475 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 33 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Costa Adeje
9,4
Fabelagtigt
888 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 21 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Maspalomas
8,1
Meget godt
830 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Sådan booker du last minute rejser til Spanien

Har du det bedst med at dine rejseplaner ligger fast i god tid, eller har du for eksempel et favorithotel i Spanien, du ønsker at vende tilbage til? Så kan der være god ide i at booke din rejse i god tid. Der er desuden ofte rift om de billigste rejser til Spanien i tiden op til skolernes sommerferie, i vinterferien og i forbindelser med højtider. Men hvis du har lidt is i maven eller blot er lidt mere fleksibel med dit rejsemål og rejsedatoer, har du året rundt gode muligheder for at komme billigt afsted på en afbudsrejse.

Selvom de sælges som restpladser med markante prisafslag, er en afbudsrejse til Spanien ikke af lavere kvalitet, end når den samme rejse sælges til fuld pris. De billigste afbudsrejser finder du typisk hos rejsebureauer, som sælger uspecificerede afbudsrejser. Her får du først at vide, hvor du skal bo, når du ankommer til rejsemålet. De er derfor mest velegnede til dig, som rejser alene eller som par og har det fint med at bo på et simpelt hotel eller i en ferielejlighed med beskedne faciliteter og komfort. Har du først og fremmest bare brug for et sted at overnatte på en ferie, hvor du har tænkt dig at bruge det meste af dagen ude på spændende udflugter og sightseeing, kan du spare mange penge på den måde.

Rejser du med børn eller sætte du blot pris på at kunne slappe af i indbydende, komfortable omgivelser hjemme på hotellet, er det som regel bedre at vælge en af de specificerede afbudsrejser til Spanien. Så kan du på forhånd kan se, hvor du skal bo og i hvilket område. For at sikre deres gæster den bedste rejseoplevelse, har nogle rejsebureauer som for eksempel os da også helt fravalgt at tilbyde de uspecificerede afbudsrejser. I stedet kan du finde billige restpladser på rejser til navngivne spanske hoteller af samme gode kvalitet, som i resten af rejseprogrammet.

De mest populære last minute rejsemål i Spanien

I princippet kan du finde billige last minute rejser til de samme destinationer i Spanien, som du finder i det normale rejseprogram. Hvad enten du søge en badeferie på Mallorca eller vil på storbyferie i for eksempel Barcelona, er der gode muligheder for at komme billigt afsted, når du booker last minute. 

Da afbudsrejser typisk tilbydes, hvis flyselskaber eller hoteller af den ene eller anden grund har nogle restpladser til overs, som de skal afsætte hurtigt, har du dog typisk størst chance for at finde disse gode 'last minute' tilbud på rejser til Spaniens mest populære destinationer. Det inkluderer naturligvis de mange skønne badebyer på Costa del Sol og resten af den spanske middelhavskyst. Men også kanariske øer som Gran Canaria og Tenerife er sammen med Middelhavsøerne Mallorca og Menorca er oplagte mål for en afslappende ferie med sol og strand.

På de mindre destinationer eller hoteller, der henvender sig til et mere snævert publikum, tilbydes der i sagens natur allerede fra starten færre pladser. Tjekker du jævnligt vores søgemaskine og tilmelder dig Solfaktor-nyhedsbrevet, giver du dog dig selv et forspring, når de mest eftertragtede afbudsrejser frigives.

Du kan nemt finde alle typer afbudsrejser i søgemaskinen her på Solfaktor.dk. Du skal blot angive, hvor du vil flyve fra og hvornår. Så får du efter få sekunder et oversigt over de aktuelt billigste last minute rejser til Spanien. Selvom om det drejer sig om restpladser, er en pakkerejse bestilt her hos Solfaktor selvfølgelig dækket af såvel pakkerejseloven som rejsegarantien.

Rejser til Spanien

Du kan finde mere meget inspiration til ferieoplevelser og destinationer i Spanien her

>> Find rejser til Spanien her
>> Læs om afbudsrejser til Italien