Rejser til Ericeira

En rejse til Ericeira. Europas surfer-"hovedstad". Den hyggelige ferieby er fyldt med solrige dage, flotte strande og en lang række aktiviteter for hele familien. Her kan du udforske den smukke natur, historiske attraktioner og et hyggeligt byliv. Bestil en billig rejse til Ericeira med Solfaktor! 

Ericeira som rejsemål 

På ferie til Ericeira bliver du mødt af en lille kystby, cirka 45 km nordvest for Lissabon. Byen er kendt for sine smukke strande, og oplagte muligheder for surfing. Byen bliver ofte omtalt som Europas surf mekka, og lokker surfere til fra hele verden, med sine gode bølger og exceptionelle  forhold. 

Foruden det afslappende strandliv og de gode surfermuligheder, byder Ericeira på maleriske gader, og hyggelige caféer og restauranter. Med den skønne beliggenhed ved kysten kan du nyde gode madoplevelser, med fokus på friskfanget fisk og skaldyr. Du finder desuden en række forskellige aktiviteter og attraktioner til rejsende i alle aldre. 

>> Læs mere om din rejse til Lissabon-regionen

>> Læs mere om din rejse til Cascais

>> Læs mere om din rejse til Lissabon

Attraktioner og aktiviteter i Ericeria

På grund af byens beliggenhed ved Atlanterhavet er Ericeria en favorit destination, for dem som vil kombinere en sol- og badeferie med aktiviteter langs Lissabonkysten. Praia do Sul er den største strand med mange faciliteter og vandsportsaktiviteter. Foretrækker du en lidt mindre mænge mennesker, kan Praia dos Perscadores være et godt alternativ til dig. Den har en central beliggenhed, men er lidt mindre, og har en afslappende atmosfære. 

Lidt uden for centrum af Ericeira finder du Praia do Ribeira d'Ilhas. Dette er en af de mest berømte strande, på grund af den omkringliggende natur, og gode forhold til dem der vil bade, sole eller surfe. Ericeira er et velkendt surferparadis, og tiltrækker surfere fra hele verden. Vil du prøve at surfe, eller se en professionel, kan du også besøge andre berømte strande i området, såsom Praia dos Coxos og Praia do Norte.
For dem som ønsker at udforske det omkringliggende landskab, er der en række gode muligheder for vandreture. Både langs kysten og i  bjergene. Du bør også besøge nogen af byens monumenter og seværdigheder. Nogle af de mest kendte er Casa de Cultura Jaime Lobo e Silva, som er en imponerende bygning fra 1800-tallet. Museu Municipal de Ericeira giver dig en indsigt i byens historie. 

Området rundt om Ericeira

Ericeira er et smukt udgangspunkt, for dig, som ønsker at opleve andre strande og kyststrækninger i Lissabon-regionen. Er du glad for at surfe, er der ikke langt fra Ericeria, til de mange flotte strande, som du kan surfe fra.
Efter en tur til Kongebyen Sintra kan du fortsætte sydpå, hvor du finder strande og badebyer sidde om sidde. Her finder du desuden de smukkeste badebugter i Cascais, mulighed for en dejlig frokost i maleriske og fashionable Estoril, før du fordyber dig i de historiske seværdigheder i Carcavelos - og hele vejen er fyldt med gode steder at surfe. 
Før du krydser Tejo-floden, for at besøge flere strande og surfermuligheder langs Lissabonkysten, skal du igennem Lisabon, Portugals hovedstad. Lissabon er ikke en by, man bare kører igennem. Skal du have noget ud af denne fantasiske storby, skal du bruge mere end 30 minutter. På den anden side af byen, krydser du floden og ankommer til en halvø fyldt med langstrakte strande, krystalblå vand og en masse nye muligheder for at surfe. Som Costa da Caparica med sin 13 km lange og bredde sandstrand, før du fortsætter vider til Sesimbra. Bare endnu et nyt sted med de smukkeste strande, måske Portugals smukkeste. Til sidst på rundrejsen langs Lissabon-regionen, besøger du Setubal. Et perfekt sted at surfe, samt besøge en række historiske seværdigheder. 

Fly og hotel i Ericeira 

Det er nemt at rejse til Ericeira og Lissabon-regionen med direkte fly til Lissabon. Der går fly fra København hele året rundt, og flytiden fra Københavns Lufthavn til Lissabon tager cirka 4 timer. Lufthavnen ligger cirka 50 km fra Ericeria, og den billigste måde at rejse til byen på er med bus. Busserne fra Lissabon er tilgængelige fra forskellige stationer, som Sete Rios, Campo Grande eller Oriente. Den nemmeste måde at komme fra lufthavnen er med taxi eller lejebil. Flere vælger at have en lejebil, for at udforske områderne i eget tempo. Du kan vælge at bestille fly og hotel separat, eller som en pakkerejse med fly, hotel og eventuelt lejebil samlet. 

Du har flere muligheder for overnatning på din rejse til Ericeia, om du ønsker at bo på All Inclsuive-hotel eller et mindre boutique hotel. Her finder du også flere fine feriehuse og ferielejligheder, som giver dig mere plads og privatliv. Ericeira har noget, der passer til både familier, venner og par - og til dig, der vil være tæt på havet, for at kunne surf. Uanset hvad dine præferencer er, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie i Ericeira. 

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Ericeira