Afbudsrejser og restpladser til Gardasøen

Gardasøen er omgivet af gamle hyggelige byer og betagende bjerglandskaber, som byder på talrige aktivitetsmuligheder for både børn og voksne. Bjergene omkring søen giver desuden læ og et behageligt mildt klima. Allerede i maj sniger dagtemperaturen sig over 20 grader og helt ind i september kan du nøjes med korte ærmer. Se vores liste over last minute afbudsrejser til Gardasøen her og book din tilbudsrejse i dag!

Gardasøen har i mange år været et af danskernes favoritrejsemål i Italien. Det er ikke så overraskende, for dette er et af de smukkeste områder i Italien og ligger samtidig inden for fornuftig køreafstand. Vil du springe køreturen over, kan du dog også nemt flyve til for eksempel Bergamo eller Milano og fortsætte det sidste stykke i lejebil.

Kort over Gardasøen

Populære hoteller i Gardasøen

Italien, Veneto, Castelnuovo del Garda
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.7 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Lombardiet, Sirmione
  • Nærmeste lufthavn: 35 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering
Italien, Veneto, Peschiera
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Sådan booker du last minute rejser til Gardasøen

Der ligger en hel perlerække af idylliske byer rundt langs Gardasøen og i det øvrige nærområde. Variationen er stor med noget for både børnefamilier og dig, som søger stille idyl. Solfaktor er specialister i billige rejser til Gardasøen, hvor du bor på håndplukkede hoteller eller ferieboliger ved Italiens største sø.

Gardasøen er et af den slags rejsemål, som folk gerne vender tilbage til år efter år. Ofte til den samme favoritby eller hotel, som bestilles i god tid før ferien. Er du lidt mere fleksibel med, hvor du vil bo, er der dog også gode muligheder for at opleve dette skønne område på en billig afbudsrejse.

I listen og søgemaskinen her på Solfaktor kan du på få sekunder finde de billigste restpladser på rejser til Gardasøen. Det inkluderer både hoteller, ferielejligheder og villaer, hvor der er god plads til hele den udvidede familie. Fælles for disse tilbudsrejser, som sælges med markante nedslag i prisen er, at der typisk er kort tid til afrejse.

Har du fået et uventet hul i kalenderen, eller trænger du bare til et afbræk fra hverdagen, er det oplagt at tjekke om du kan rejse billigt til Gardasøen. For her kan stort set alle ønsker for ferien opfyldes, hvad enten du rejser med børn, som vil besøge forlystelsesparkerne, eller du blot vil nyde den afslappede stemning på søpromenadernes fortovscaféer.

De mest populære last minute rejsemål ved Gardasøen

Du får gode muligheder for at udforske Gardasøen i løbet af ferien. Der sejler både i fast rutefart mellem mange af byerne rundt langs søen, ligesom du nemt kan køre eller sågar cykle rundt. Du kan derfor roligt være lidt fleksibel, når du vælger dit præcise rejsemål. 

Når det er sagt, vil du med din base i for eksempel Riva del Garda nok bruge det meste af ferien i den nordlige ende. Her indbyder det fantastiske bjerglandskab til en aktiv ferie.  Selvom du nemt både kan sejle og køre herfra helt ned til den sydlige ende af søen, er det nok ikke en tur, du vil tage mange gange i løbet af ferien. Rejser du for eksempel med mindre børn, som har forlystelsesparkerne ved den sydøstlige del af søen højt på ønskelisten, er det nok bedre at finde afbudsrejser til Gardasøen, hvor du har din base i for eksempel Lazise eller Peschiera del Garda.

Booker du en billig afbudsrejse til Gardasøen, hvor du har god tid til lidt længere udflugter, er der mange muligheder. Det kunne for eksempel være et besøg i Romeo og Julies by, Verona, eller en tur op i baglandets bjerge eller rundt til nogle af områdets anerkendte vingårde.

Rejser til Gardasøen

Du kan finde mere meget inspiration til ferieoplevelser og destinationer i Gardasøen i vores fulde rejseprogram.

>> Find flere billige rejser til Gardasøen her
>> Se også vores billige rejser til Comosøen