Billige rejser sydpå i 2023 med Solfaktor

Solfaktor.dk er din genvej til en billig ferie sydpå - og i hele resten af verden. Her finder du tusindvis af hoteller, ferielejligheder og -huse på spændende destinationer, fra badeferie til storby og fra forlænget weekend til langtidsferie med D-vitaminer og afslapning i lange baner. Brug vores søgemaskine, indtast nogle få oplysninger og find priser på rejser med valgfri rejsedato, valgfri rejselængde, og mulighed for at tilføje både lejebil eller transfer som en del af pakken. Bestiller du din rejse sydpå med hotel og fly samlet hos os, bliver du desuden omfattet af rejsegaranti og pakkerejseloven, og stadig til nettets bedste pris - så bliver det ikke bedre!

Mere om rejser med Solfaktor

Solfaktor.dk blev etableret i 2000, og sammen med vores brødre og søstre i Norge og Sverige har vi sendt 10.000-vis af rejseglade skandinavere på ferie over hele verden i de sidste næsten 25 år. Vores platform bygger på moderne teknologi i form af en søgemaskine, som er koblet op på nettets største databaser med hoteller, ferieboliger, flybilletter, lejebiler og transfermuligheder.

Vi finder med andre ord de bedste priser på billige rejser sydpå til dig, så du ikke behøver plukke fra flere forskellige udbydere. Og for at det ikke skal være nok, så er vi medlem af Rejsegarantifonden, og som gæst er du dækket af loven om pakkerejser, hvis du booker en rejse med overnatning og fly hos os. Med en enkel søgning med dato, afrejselufthavn og destination kan du finde både billige rejse til populære rejsemål med alt fra spændende storbyer med et væld af seværdigheder, til lange strande med gode muligheder for en familievenlig sol- og badeferie med All Inclusive.

Hvordan finder man billige rejser?

Det er faktisk overraskende nemt med Solfaktor! Efter du har valgt et rejsemål blandt vores mange, spændende destinationer, vælg da din afrejselufthavn i søgemaskinen - København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamborg - indtast dine foretrukne datoer for udrejse, samt antallet af rejsende, og lad vores søgemaskine arbejde for at finde de billigste rejsetilbud til dig. Vi sammensætter en pakkerejse, hvor du kun skal tænke på at pakke din kuffert og møde op til afrejse.

Vil du hellere selv stå for transporten, har du også mulighed for blot at booke dit hotelophold hos os. Men husk, at hvis en flyrejse ikke er med i din booking, så er du ikke dækket af Rejsegarantifonden.

Du laver nemt og hurtigt din bestilling på internettet, og lige straks er du klar til at tage afsted på en billig ferie.

Fleksibel ferie med hotel og rutefly

Hos Solfaktor skæver vi ikke til formålet med din rejse. Vi sælger ikke klassiske charterrejser, hvor guide og fælles bustransport er inkluderet. I stedet har vi valgt at sikre den billigst mulige rejse til dig, der gerne vil have en fleksibel ferie sammen med vennerne, familien eller partneren. Vi booker derfor en billig rejse med rutefly, så du kan rejse når du har lyst, og med valgfri rejselængde, men med fuld tryghed fra en godkendt rejseudbyder og med fuld rejsegaranti. Du finder også alle tilbud med kort tid til afrejse, som ved afbudsrejser, fra både hoteller og flyselskaber når du sammenligner priser. Der er mange penge at spare ved at 'gøre det selv' med Solfaktor.

Vi tilbyder billige rejser til alle de mest populære destinationer, men vil du gerne derhen hvor der er færre turister, så gå på opdagelse i vores oversigt over rejsemål og lad dig blive inspireret til din næste ferie. Måske genfinder du en destination, som du besøgte som barn - eller finder din drømmerejse til en spændende by med historiske seværdigheder. Naturligvis finder du også rejser til de mest besøgte storbyer som f.eks. Rom, London, Barcelona, Lissabon eller Athen for blot at nævne et udvalg af rejsemål til en storbyferie.

En billig flybillet med kort varsel

Er feriebudgettet stramt kan det godt svare sig at søge flere gange om ugen. Rejseselskaberne sætter ofte restpladser og afbudsrejser til salg med ganske kort tid til afrejse. Hvis du er fleksibel og klar til at rykke hurtigt, så finder du de billigste rejser på denne måde. Foretrækker du - som de fleste af vores gæster - at glæde dig i lidt længere tid til at komme afsted, finder du altid den billigste pris med eventuelle book tidligt-rabatter, som er til stede i det øjeblik du søger efter billige rejser sydpå.

Mange rejsebureauer, både i Danmark og de udenlandske, søger efter fly og hotel i et enkelt system. Hos Solfaktor ved vi, at vores gæster får den billigste rejse, hvis vi sørger for altid at tjekke efterspørgslen og holde udkig efter priser på flere platforme. Så når hotellet laver et tilbud ét sted, så sørger vi for, at det er den laveste pris der vises for dig, der gerne vil have pengene til at strække længst muligt. Vores pakkerejser er således 'dynamiske' og sammensat af flere forskellige elementer, men altid som én rejse, hvor du får mest muligt for feriebudgettet.

Få inspiration og tips til din næste ferie

Husk følge vores Facebook-side og tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du kan modtage gode forslag til din næste ferie, rejsetips, nyheder og gode tilbud. Hos Solfaktor rækker budgettet langt, og hvis du bestiller i god tid, skal du ikke forholde dig til udsving i efterspørgsel og kapacitet. I stedet kan du slappe af og glæde dig til rejsen som venter forude.

Tip: I skolernes ferier er det vigtigt at være ude i god tid for at få fat i gode rejsetilbud til de mest populære lande i Sydeuropa som f.eks. Spanien, Tyrkiet, Kroatien, Frankrig og Italien. Der er naturligvis altid muligheder for at booke i sidste øjeblik, men så er udvalget typisk begrænset, og måske er flybilletten dyr.

Find billige rejser med eller uden forplejning

Hos Solfaktor kan du altid finde billige rejser til populære rejsemål. Vi ved, at det er meget individuelt, hvilken type forplejning man ønsker sig, og du finder hoteller med mulighed for både morgenmad, halvpension, helpension eller All Inclusive inkluderet i prisen. Du kan se under hvert værelsestype på det valgte hotel, hvilken type forplejning det er muligt at vælge og den samlede pris. Hos Solfaktor fifinder du også et stort udvalg af ferielejligheder og -boliger, så du har dit eget køkken og selv kan lave mad.

På samme måde er det forskelligt om du får serveret snacks, et lille måltid eller absolut ingenting på dit fly. Da vi booker rutefly afhænger det helt af det enkelte flyselskab, men fælles er at du som minimum kan købe noget til den lille sult - og tørst - på ferien.

Klik her for at se alle rejsemål