Billige rejser sydpå i 2022 med Solfaktor

Solfaktor.dk er din genvej til en billig ferie sydpå - og i hele resten af verden. Her finder du 1.000-vis af hoteller, ferieboliger og huse på spændende destinationer, fra badeferie til storby og fra forlænget weekend til langtidsferie med d-vitaminer og afslapning i lange baner. Brug vores søgemaskine, indtast nogle få oplysninger og find priser på rejser med valgfri rejsedato, valgfri rejselængde, og mulighed for både lejebil, transfer og god service som en del af pakken. Bestiller du din rejse sydpå med hotel og fly samlet hos os, bliver du desuden omfattet af rejsegaranti og pakkerejseloven, og stadig til nettets bedste pris - så bliver det ikke bedre.

Mere om rejser med Solfaktor

Solfaktor.dk blev etableret i 2000, og sammen med vores brødre og søstre i Norge og Sverige har vi sendt 10.000-vis af rejseglade Skandinavere på ferie over hele verden i de sidste næsten 25 år. Vores platform bygger på moderne teknologi, som er koblet op på nettets største databaser med hoteller, ferieboliger, flybilletter, lejebiler og transfermuligheder.

Vi finder med andre ord de bedste priser på billige rejser sydpå til dig, så du ikke behøver plukke fra flere forskellige udbydere, og for at det ikke skal være nok, så er vi medlem af Reisegarantifondet, og som gæst er du dækket af loven om pakkerejser hvis du booker en rejse med overnatning og fly hos os. Med en enkel søgning med dato, afrejselufthavn og destination kan du finde både billige afbudsrejser, en familievenlig all inclusive-ferie, eller charmerende luksushoteller på populære rejsemål.

Hvordan finder man billige rejser?

Det er faktisk overraskende nemt med Solfaktor! Efter du har fundet et rejsemål blandt vores mange, spændende destinationer, vælg da din afrejselufthavn i søgemaskinen - København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamborg - indtast dine foretrukne datoer for udrejse, samt antallet af rejsende, og lad vores teknologi arbejde for at finde billige rejsetilbud til dig. Vi sætter en pakkerejse sammen, hvor du kun skal tænke på at pakke din kuffert og møde op til afrejse.

Vil du hellere selv stå for transporten har du også mulighed for blot at booke dit hotelophold hos os. Men husk, at hvis transport ikke er med i din booking, så er du ikke dækket af Rejsegarantifonden.

Du laver nemt og hurtigt din bestilling på internettet og lige straks er du klar til at tage afsted på en billig ferie til fx. Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Madeira, Phuket, Maldiverne eller Dubai, som er populære om vinteren og alle byder på en række spændende seværdigheder, lange strande og gode muligheder for solferie.

Storbyferie, afbudsrejse eller en tur til stranden

Hos Solfaktor skæver vi ikke til formålet med din rejse. Vi sælger ikke klassiske charterrejser, hvor guide og fælles bustransport er inkluderet. I stedet har vi valgt at sikre den billigst mulige rejse til dig, der gerne vil have en fleksibel ferie sammen med vennerne, familien eller partneren. Vi booker derfor en billig rejse med rutefly, så du kan rejse når du har lyst, og med valgfri rejselængde, men med fuld tryghed fra en godkendt rejseudbyder, med fuld rejsegaranti. Du finder også alle tilbud på afbudsrejser fra både hoteller og flyselskaber når du sammenligner priser. Der er mange penge at spare ved at 'gøre det selv' med Solfaktor.

Vi tilbyder billige rejser til alle de mest populære destinationer, men vil du gerne derhen hvor der er færre turister, så gå på opdagelse i vores oversigt over rejsemål og blive inspireret til din næste ferie. Måske genfinder du en destination, som du besøgte som barn - eller finder din drømmerejse til en spændende by med historiske seværdigheder. Naturligvis finder du også din rejse til de mest besøgte storbyer som f.eks. Rom, London, Barcelona, Lissabon eller Athen for blot at nævne et udvalg af rejsemål til en storbyferie.

En billig flybillet med kort varsel

Er feriebudgettet stramt kan det godt svare sig at søge flere gange om ugen. Rejseselskaberne sætter ofte restpladser og afbudsrejser til salg med ganske kort tid til afrejse. Hvis du er fleksibel og klar til at rykke hurtigt, så finder du de billigste rejser på denne måde. Foretrækker du - som de fleste af vores gæster - at glæde dig i lidt længere tid til at komme afsted, finder du altid den billigste pris med eventuelle book tidligt-rabatter, som er til stede i det øjeblik du søger efter billige rejser sydpå.

Mange rejsebureauer, både i Danmark og de udenlandske, søger efter fly og hotel i et enkelt system. Hos Solfaktor ved vi at vores gæster får den billigste rejse hvis vi sørger for altid at tjekke efterspørgslen og holde udkig efter priser på flere platforme, så når hotellet laver et tilbud ét sted, så sørger vi får at det er den laveste pris der vises for dig, der gerne vil have pengene til at strække længst muligt. Vores pakkerejser er således 'dynamiske' og sammensat af flere forskellige elementer, men altid som én rejse, hvor du får mest muligt for feriebudgettet.

Få gode tips til billig ferie på sociale medier

Husk at tilmelde dig vores Facebook-side og nyhedsmails, så vi kan skrive til dig, når vi har gode forslag til din næste rejse, spændende storbyferier, tips til weekend-rejsen, aktuelle kampagner og gode tilbud på programmet. Hos Solfaktor rækker budgettet langt, og hvis du bestiller i god tid skal du ikke forholde dig til udsving i efterspørgsel og kapacitet. I stedet kan du glæde dig til den billige rejse som venter forude - og selvfølgelig gøre klar til strand, all inclusive overflod eller bare et ophold hvor vejret ikke byder på 'overskyet og spredte byger'.

Tip: I skolernes ferier er det vigtigt at være ude i god tid for at få fat i gode rejsetilbud til de mest populære lande i Sydeuropa som fx. Spanien, Tyrkiet, Kroatien, Frankrig og Italien. Der er naturligvis altid muligheder for at booke i sidste øjeblik, men så er udvalget typisk begrænset, og måske er flybilletten dyr.

Find billige rejser med eller uden forplejning

Hos Solfaktor kan du altid finde billige rejser til spændende og solrige rejsemål i hele Europa, samt i Asien og USA. Ferien starter jo allerede når du har lavet din bestilling og forventningen glæde indfinder sig. Vi ved at det er meget individuelt, hvilken type forplejning man ønsker sig, så vi har valgt at lade det være op til det enkelte hotel at tilbyde om det enkelte værelse skal inkludere morgenmad, halvpension, all inclusive - eller måske bare med et lille køkken så du kan tilberede selv.

På samme måde er det forskelligt om du får serveret snacks, et lille måltid eller absolut ingenting på dit fly. Da vi booker rutefly afhænger det helt af det enkelte flyselskab, men fælles er at du som minimum kan købe noget til den lille sult - og tørst - på ferien.