Rejser til Adele

Adele ligger ca. 10 km uden for Rethymnon by og er en populær badeby med mange barer og restauranter. Hotellernes langs kysten er meget forskellige i størrelser og prisklasse, så her er noget for de fleste. Her kan du og din familie nyde en dejlig ferie med strandliv og forskellige sports- og vandaktiviteter. Der går busser til og fra de større byer i nærheden og man kan også tage på arrangerede ture rundt til de forskellige seværdigheder i området. Det er desuden muligt at leje en bil og tage på opdagelse på egen hånd.

Adele er en popluær badeby med hoteller langs kysten

Langs hel Kretas smukke kystlinje mod Det Ægæiske Hav ligger små landsbyer, der er skønne rejsemål.

Adele er en sådan by, den ligger mellem Rethymnon og Heraklion. Selve byen Adele ligger et par kilometer inde i landet fra kysten, men ud til havet ligger en række hoteller. Hotellernes langs kysten er meget forskellige i størrelser og prisklasse, så her er noget for de fleste. Her kan du og din familie nyde en dejlig ferie med strandliv og forskellige sports- og vandaktiviteter.

Hvis du vil have et lille afbræk fra strandlivet går der busser til og fra de større byer i nærheden. Der arrangeres også ture rundt til de forskellige seværdigheder i området og der går ture til andre dele af øen.

Hvis du lejer en bil, har du en chance for at se meget af alt det spændende Kreta har at tilbyde. Øen har byder både spændende slugter og dale, shoppingture i byerne og små skjulte strande med hvidt sand og turkisblåt hav.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Adele