Afbudsrejser til Kreta

Kreta er Grækenlands største ø og et af Middelhavets mest populær rejsemål - også blandt Solfaktors gæster. Kombinationen af historiske seværdigheder, spektakulære natur og skønne badestrande er da også helt enestående. Ethvert rejsebureau med respekt for sig selv, har Kreta i deres program. Derfor har du her på Solfaktor gode chancer for at finde billige afbudsrejser til Kreta det meste af året.

Tjek det aktuelle udvalg af restpladser her på Solfaktor, hvis du pludselig længes efter Middelhavets gavmilde sol. Kreta har noget for alle, hvad enten du vil dase ved havet, fordybe dig i oldtiden eller det græske køkkens herligheder. Blot efter nogle få timers flyrejse, kan du sidde på en hyggelig taverna og nyde solnedgangen over havet. Book din last minute rejse nu!

Kort over Kreta

Populære hoteller på Kreta

Grækenland, Kreta, Koutouloufari
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Kreta, Stalos
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Kreta, Agia Marina
  • Nærmeste lufthavn: 29 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Sådan booker du last minute rejser til Kreta

De græske øer har alle deres egen charme og skønhed. Kreta skiller sig dog alene i kraft af dens størrelse ud, og fordi den derfor er en af de mest alsidige øer, du kan rejse til. Her finder du både spektakulær natur og en bred vifte af historiske seværdigheder. Det gør Kreta ideel til en afbudsrejse, hvor du egentlig ikke har lagt så mange planer for ferien på forhånd. Der er altid masser at se og opleve på Kreta, uanset hvilken destination der er restpladser på.

Kreta har naturligvis især opnået sin popularitet takket være de mange dejlige badestrande og familievenlige feriebyer. Det er da også oplagt at kigge efter en billig afbudsrejse til Kreta, hvis du trænger til en afslappende badeferie ved det azurblå Middelhav. Sommeren er lang på denne smukke ø med masser af solskinstimer og temperaturer, der indbyder til strandliv. Allerede i april viser termometeret over 20 grader og helt hen i oktober, kan du nyde sommerligt vejr.

I søgemaskinen her på Solfaktor.dk kan du nemt se det aktuelle udbud af last minute afbudsrejser til Kreta fra en bred vifte af rejsearrangører. Særligt i perioderne op i mod de populære ferier er der ofte chance for at komme rigtigt billigt afsted, men du skal være hurtig. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke vil gå glip af de bedste tilbud.

De mest populære last minute rejsemål på Kreta

I højsommeren, hvor temperaturen typisk ligger omkring 30 grader, vælger de fleste, som booker en last minute rejse til Kreta, blot at bruge det meste af ferien nede langs vandet. Det er der rig mulighed for på øen, som både har familievenlige badebyer som Platanias og Agia Marina lige vest for Chaia med alle tænkelige faciliteter og mere afsides steder som den betagende Elafonissi-strand, hvor du kan slappe af ved det krystalklare hav.

Men især i foråret og sensommeren er det også behageligt lunt, men ikke for hedt til sightseeing og mere aktive oplevelser. Det kan derfor også anbefales at kigge efter billige afbudsrejser i disse lavsæsoner, hvis du vil udforske Kretas mange andre attraktioner. Det inkluderer for eksempel den spektakulære Samaria-kløft og søvnige traditionelle landsbyer, hvor det ikke er ualmindeligt at se æsler, der bruges til at fragte grøntsager til markedet.

Bevæger du dig væk fra kysten finder du utallige oliventræer og vinmarker og uberørte landskaber. Rundt om i landskabet ligger også smukke byzantinske kirker og klostre, hvoraf mange er åbne for besøgende. På en afbudsrejse, hvor du prioriterer kulturelle og historiske oplevelser højere end strandlivet, er det naturligvis også næsten et must at besøge det minoiske palads i Knossos, der ligger syd for Heraklion.

Rejser til Kreta

Du kan finde mere meget inspiration til ferieoplevelser og de bedste destinationer på Kreta her

>> Find flere billige rejser til Kreta her
>> Læs også om rejser til Rhodos her