Rejser til Kalymnos

Ved første møde er Kalymnos en gold og dramatisk ø med vilde klippefremspring. Men, ser man nærmere efter ligger der mellem klippetoppene frodige dale, hvor der dyrkes oliven, citrus og grøntsager. På øen kan man være vidne til, at natursvampen høstes. Besøger man stedet i foråret eller sensommeren kan man være heldig at overvære en særlig ceremoni, der afholdes i forbindelse med, at man tager svampe op. På Kalymnos finder man også mellem klipperne dejlige badebugter og strande.

Kalymnos er en dramitisk klippeø med frodige dale

Ved første øjekast er Kalymnos en dramatisk, og gold, ø med høje klippetoppe. Men mellem de forrevne klippetoppe ligger grønne og frodige dale, hvor der dyrkes forskellige citrusfrugter, oliven og grøntsager.

Kalymnos er kendt som natursvampens ø, men er også berømt for sin Kalymnos-honning. Når bådene om foråret sejler ud for at tage svampe op, afholdes store afskedsceremonier, og ligeledes velkomstceremonier, når de vender tilbage i sensommeren og efteråret.

På øen findes flere badebugter og strande. De fleste strande er stenstrande, men man kan være heldig at finde en lavvandet sandstrand.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Kalymnos