Storbyferie med fly

Hos Solfaktor finder du altid de bedste tilbud på storbyferie med fly, med ophold på nøje udvalgte hoteller. Find billige rejser til spændende storbyer, hvor du kan se historiske monumenter, spise på lækre restauranter og få storslåede oplevelser. Book din storbyferie hos Solfaktor i dag!

Med søgemaskinen fra Solfaktor er du aldrig langt væk fra nye oplevelser i spændende byer over hele verden. På en storbyrejse får du ofte mange seværdigheder indenfor kort afstand, og vælger du et hotel med central beliggenhed, kan du ofte gå til store oplevelser, som du kan opleve på egen hånd eller i selskab med en guide.

Vi tilbyder afrejse fra København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg lufthavn, hvor du ofte kan finde direkte fly til storbyer i Europa, og med forbindelse til resten af verden med blot et enkelt stop. Du kan altid booke en billig storbyferie ved at indtaste nogle få oplysninger (vælg lufthavn, rejsedato og antal rejsende), hvorefter vi søger nettet igennem for dig på få sekunder for billige flybilletter fra alle flyselskaber, et godt hotel, biludlejning og evt. transfer til og fra lufthavnen.

Vores fleksible pakkerejser giver dig det bedste af begge verdener: En pakkerejse med rejsegaranti og nettets bedste priser. 

De mest populære storbyer i Europa

Der er ingen tvivl om at London og Berlin står højt på listen over populære byer. De udmærker sig bl.a. ved at have mange direkte fly-forbindelser og kort rejsetid, hvilket gør dem oplagte til en forlænget weekend. Begge byer byder på gode shoppingmuligheder, gode restauranter og mange ting at se, både i varmt og koldt vejr.

Kigger vi længere sydpå er den smukke by Barcelona en favorit, som byder på mange oplevelser, som flere af de andre byer ikke har, særligt med mulighed for en tur på stranden, flotte udsigter, live topfodbold og meget andet. På en storbyferie til Barcelona kan man få fly og hotel til fornuftige priser stort set året rundt.

Lissabon er en anden favorit, som især udmærker sig ved det lækre klima, de lave priser og en række historiske monumenter som bærer vidnesbyrd om en tid, hvor byen var centrum for en stormagt som dominerede verdenshavene. Både fly og hotel er som regel billige på dette rejsemål, og det er behageligt at besøge byen hele året pga. beliggenheden ved Atlanterhavet, som giver milde vintre og overkommelige somre.

Og så har vi ikke engang nævnt de gamle kultur-byer som Paris, Rom, Prag, Budapest og Amsterdam - der er nok at tage af!

Hos Solfaktor kan du uanset destination sammensætte en pakkerejse med hotel, fly og evt. lokal transport. På den måde bliver du omfattet af pakkerejseloven og rejsegaranti, så du kan koncentrere dig om oplevelserne, det gode storbyliv og måske lidt shopping?