Påskeferien 2024

Det kan stadig være sne og koldt i påsken herhjemme, og efter en lang vinter er der mange, der længes efter at mærke solen og varmen igen. Det er dejligt, at tage en pause fra kulden og rejse til varmere himmelstrøg i påskeferien! Hos Solfaktor har vi samlet et udvalg af populære rejsemål til påskeferien i 2024. Book en god og billig påskeferie med Solfaktor!

Hvornår er der påskeferie i 2024?

Skolernes påskeferie i 2024 ligger i uge 13 og begynder Palmesøndag den 24. marts og slutter mandag den 1. april. Men med et par ekstra fridage før eller efter, kan du derfor nemt få mere end en uges påskeferie - måske endda næsten to!

De bedste destinationer til din påskeferie 2024

Har du lyst til at nyde din påskeferie 2024 under lunere himmelstrøg? Spanien byder på sol og varme fra slutningen af marts og er en god forårsdestination. De Kanariske Øer byder på mange forskellige øer, bl.a. den populære ø Gran Canaria, med sin unikke atmosfære. Costa del Sol har fantastiske strande, hvor både Barcelona og Alicante kombinerer historie med strande og storbyferie. Nyd en skøn påskeferie med sol og afslapning i Spanien!

De Kanariske Øer

De Kanariske Øer er en perfekt destination for påskeferie med dets varme, solrige klima og mange aktiviteter. I påsken kan du nyde behagelige temperaturer, der normalt ligger mellem 20-25 grader. Øgruppen har noget for alle rejsende. Fra afslappet strandliv til spændende eventyr - Gran Canaria er den mest populære af øerne. 

Hvert år rejser masser af danskere sydpå til Gran Canaria, og det er der gode grunde til. Det behagelige, varme klima året rundt, den ikke alt for lange afstand og tid i luften  - og ingen jetlag  -  er blot nogle af grundene. På Gran Canarias sydspids, som er den mest solbeskinnede, finder du blandt andet populære destinationer som Maspalomas og Arguineguin. Her finder du øens bedste sandstrande og et godt udvalg af vandaktiviteter. Her er familievenlige strande og gode indkvarteringsmuligheder, og ikke mindst masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne. En påskeferie på De Kanariske Øer har noget for alle aldre!

Costa del Sol

Costa del Sol er en fin destination for påskeferie. Du kan forvente et behageligt og varmt klima med temperaturer omkring de 20 grader. Langs den spanske solkyst (Costa del Sol betyder netop "Solkysten") finder du kendte feriebyer som Marbella, Malaga, Fuengirola og Torremolinos, som venter med smukke strande, ægte feriestemning og masser af små og store eventyr. Her kan du opleve et pulserende natteliv, god shopping, historiske monumenter og velsmagende madoplevelser - alt sammen i nærheden. Costa del Sol er et fantastisk sted at holde at påskeferie sammen med familien, sammen med vennerne eller på egen hånd. Book en billig påskeferie til Costa del Sol med Solfaktor!

Barcelona

Barcelona er hovedstaden i Catalonien i Spanien. Dette er byen, som alle fortjener at opleve! Barcelona har en kombination af alt det, vi ønsker os af en ferie. På din påskeferie 2024 i Barcelona kan du få en storbyferie, der inkluderer shopping, fantastiske madoplevelser, unik arkitektur, historiske seværdigheder, livligt natteliv og en fantastisk bystrand. Barcelona er et perfekt rejsemål til påskeferien og egner sig både til vennegrupper, par, børnefamilier, eller hvis du rejser alene. Book en billig påskeferie til Barcelona med Solfaktor!

Alicante

En af Spaniens mest populære feriedestinationer er Alicante. Alicante er en kystby langs Middelhavet, på kyststrækningen Costa Blanca, og er en by, der har alt, hvad man kan ønske sig til en storbyferie og påskeferie. Byen tiltrækker turister hele året, og her kan du nyde smuk arkitektur, historiske seværdigheder, store naturoplevelser, et livligt natteliv og ikke mindst - nyde en dejlig badeferie. Med en lejebil kan du også besøge andre populære byer som Benidorm og Torrevieja inden for korte afstande. Book en billig påskeferie til Alicante med Solfaktor!

Andre destinationer for påskeferien 2024

Middelhavsområdet byder på et væld af ferieperler - perfekt til en påskeferie i foråret 2024. Med sit rene vand og strande i verdensklasse byder Middelhavet også på fantastisk mad fra forskellige regioner og et væld af historiske seværdigheder. Tag et kig på disse destinationer for at få inspiration til din påskeferie i 2024.

Kreta

Kreta er den største ø i Grækenland og et meget populært rejsemål i Middelhavet. Kreta er kendt for sin smukke natur og sin spændende historie. Her kan du opleve dejlige strande på din påskeferie, omgivet af smuk natur og flot badevand. På Kreta møder du en meget gæstfri befolkning, mens du nyder lækre madoplevelser. Kreta er et ideelt valg ikke kun til sommerferie, men også for dem, der vil opleve den græske atmosfære i påskeferien. Book en billig påskeferie til Kreta med Solfaktor!

Tyrkiet

Tyrkiet er landet for dig, der drømmer om en rejse sydpå med sol og varme, fantastiske strande, gode priser og en afslappet feriestemning i påskeferien. Tyrkiet har en række gode destinationer langs Middelhavet, bl.a. de kendte feriebyer Alanya, Side, Antalya og Belek.

Tyrkiet kan også invitere dig til en af verdens mest spændende metropoler - Istanbul. Denne by, som er delt mellem Europa og Asien, ligner ingenting du har set før. Her er et mylder af mennesker, basarer, shopping, lækker kaffe, katte overalt, historiske seværdigheder og det hele pakket ind i en kombination af trafik, mennesker og dufte. Book en billig påskeferie til Tyrkiet med Solfaktor!

Cypern

Cypern, den tredjestørste ø i Middelhavet, venter med skønne og velkendte feriesteder som Ayia Napa, Limassol og Larnaca. På Cypern kan du nyde en påskeferie med sol, saltvand, fantastiske strande og storslået natur. Naturen er særlig smuk på Cypern om foråret, netop i påskeferieperioden. Cypern er også kendt for at være et godt valg for en romantisk parferie. Ifølge legenden var Cypern nemlig fødested for den græske kærlighedsgudinde Afrodite. Cypern tilbyder noget for alle -  uanset om du er på udkig efter familieferie, fest og ballade,  en tur sydpå, en romantisk parferie eller store naturoplevelser. Book en billig påskeferie til Cypern med Solfaktor!

Algarve

Algarve, eller Algarvekysten, er Portugals mest populære feriedestination. Her finder du dejlige feriebyer, som er populære grundet de lange sandstrande, den lækre mad, de spændende attraktioner og de storslåede klippeformationer. En påskeferie til Algarve giver dig mulighed for at styre udenom de mest travle turistperioder - men alligevel med temperaturer over de 20 grader -  og giver dig mulighed for at opleve naturen og nyde en mere aktiv ferie i fred og ro. Algarvekysten kan prale af omkring 300 solskinsdage om året og omkring 150 kilometer kystlinje med klipper, grotter og gyldne sandstrande. Book en billig påskeferie til Algarve med Solfaktor!

3 tips - sådan får du en lidt billigere påskeferie 2024

Små forskelle kan være nok til at spare mange penge! Her er tre enkle tips, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dit feriebudget til påskeferien i 2024. 

1. Book tidligt
Priserne stiger oftest, jo tættere du kommer på din afrejsedato. Det gælder absolut også for påskeferien. Hvis du booker din påskeferie flere måneder i forvejen, kan du få lavere priser og flere muligheder for både den flyafgang og det hotel, du helst vil have.

2. Køb en pakkerejse
Med en fleksibel pakkerejse fra Solfaktor får du både fly og hotel inkluderet, og på nogle destinationer kan du også tilkøbe transport og aktiviteter. Ved at vælge en pakkerejse får du ro i sindet (fordi du er dækket af den danske rejsegaranti), og du kan sikre dig de bedste tilbud, når du bestiller din påskeferie.

3. Fleksible rejsedatoer
Priserne på fly og hotel kan variere afhængigt af, hvilke dage du vælger at rejse. Der kan være store prisforskelle på bestemte dage, så det er en god idé at tjekke Solfaktors rejsesøgemaskine for at finde de bedste priser til din påskeferie i 2024.